ДЮЗОДЪРЖАЧИ

Единчен дюзодържач на 1/2" с обикновена капачка или на резба PDF Print E-mail

Единчен 1/2" за тръба с обикновена капачка или на резба

 

 

duzodurjach 1-2

 

Единичен дюзодържач 1/2" без капачка

Единичен дюзодържач 1/2" с капачка на резба

Единичен дюзодържач 1/2" с капачка на резба (капколовител с подобрени характеристики)

 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 3 of 7

(C) 2022, Стойкови Универс ООД